17 de octubre de 2012

Hora de difondre / Hora de difundir

A partir d'ara teniu al vostre abast aquest cartell que ens ajudarà a difondre la nostra causa. Teniu el format digital per penjar-lo als vostres perfils de Facebook, de Twitter, de Tuenti, de Blogger, del que sigui, i si premeu a l'enllaç de sota del cartell accedireu a la versió en PDF per poder-la imprimir i penjar pels carrers del vostre barri o ciutat, per els murs de les vostres escoles o instituts, per les faroles del carrer, per allà on vulgueu.
Sobretot, aneu amb compte de que no us multin.

A partir de ahora tenéis a vuestro alcance este cartel que nos ayudará a difundir nuestra causa. Tenéis el formato digital para colgarlo en vuestros perfiles de Facebook, de Twitter, de Tuenti, de Blogger, de lo que sea, y si apretáis en el enlace de debajo de cartel accederéis a la versión en PDF para poderla imprimir y colgar por las calles de vuestro barrio o ciudad, por los muros de vuestras escuelas o institutos, por las farolas, por donde queráis.
Sobretodo, tened cuidado de que no os multen.






2 comentarios:

  1. Imagino que os están dejando para lo último. Por independientes :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aquí nadie ha hablado de independencia ni de cuestiones políticas, pero la cuestión es desprestigiar el trabajo de los demás.

      Eliminar