30 de noviembre de 2012

Sense data / Sin fechaSembla que algú ens ha llençat un mal d'ull, ja que aquest matí una companya de la resolució 3003 s'ha presentat a Tresoreria per preguntar quin era l'estat de les nostres beques i ha obtigut la següent resposta:

L'ordre de pagament de les beques amb resolució 3003 estava donada per avui però a ultima hora s'ha retirat per falta de diners. No se sap quan podrem cobrar, potser a finals del mes que ve, potser l'any que ve.

Així doncs, queda clar que ens oblidem dels diners que ens pertanyen per uns quans dies, però això no vol dir que ens quedem a casa sense dir res.
Sempre hem necessitat a gent que ens ajudés a difondre la situació, ja fóssin aliens al tema de les beques o gent que ha tingut la sort d'haver-la cobrat fa dies, però ara, MÉS QUE MAI, us demanem la vostra ajuda.
Difoneu tot el que pugueu, aquest bloc, els cartells, feu tweets amb els hashtags que aquí al mateix bloc podeu trobar.

FEM SOROLL. RECLAMEM ALLÒ QUE ENS PERTANY.
_____________________________________________________________

Parece que alguien nos ha lanzado un mal de ojo, ya que esta mañana una compañera de la resolución 3003 se ha presentado en Tesorería para preguntar cuál era el estado de nuestras becas y ha obtenido la siguiente respuesta:

El orden de pago de las becas con resolución 3003 estaba dada para hoy pero a última hora se ha retirado por falta de dinero. No se sabe cuándo podremos cobrar, puede que a finales del mes que viene, puede que el año que viene.

Así pues, queda claro que nos olvidemos del dinero que nos pertenece por unos cuantos días, pero eso no quiere decir que nos quedemos en casa sin decir nada.
Siempre hemos necesitado a gente que nos ayudase a difundir la situación, ya fueran ajenos al tema de las becas o gente que haya tenido la suerte de haber cobrado la suya hace días, pero ahora, MÁS QUE NUNCA, os pedimos vuestra ayuda.
Difundid todo lo que podáis, este blog, los carteles, hace tweets con los hashtags que hay aquí en el mismo blog.

HAGAMOS RUIDO. RECLAMEMOS LO QUE NOS PERTENECE.

No hay comentarios:

Publicar un comentario