25 de octubre de 2012

Problemes informàtics / Problemas informáticos

No sabem ben bé per què, però l'enquesta que hi havia al bloc ha fallat i hem perdut un recompte de més de 100 vots sobre els estudis que cursàveu mentre se us va concedir la beca.
És per aquest motiu que us demanem que tots aquells que vàreu votar ho torneu a fer per deixar constància de quin és el sector educatiu que està més afectat pel tema de l'impagament de les beques.

Trobareu l'enquesta just al damunt d'aquesta entrada, al mateix lloc on era l'anterior.

____________________________________________________________

No sabemos muy bien por qué, pero la encuesta que había en el blog ha fallado y hemos perdido un recuento de más de 100 votos sobre los estudios que cursabais mientras os concedieron la beca.
Es por eso que os pedimos que todos los que votasteis lo volvierais a hacer para dejar constancia de cuál es el sector educativo que está más afectado por el tema del impago de las becas.

Encontraréis la encuesta justo encima de esta entrada, en el mismo sitio donde estaba la anterior.

Mentre esperem a que arribi la nostra beca, podeu seguir enviant queixes. Si encara no ho heu fet, al Síndic de greuges (trobareu la direcció web on fer la queixa a l'apartat "Fes-te escoltar!"). Tenim notícies que els companys que la van fer fa dies, han obtingut resposta del Síndic. Sembla que s'han implicat en el tema. Esperem que tingui un resultat positiu.
També podeu denunciar la situació a cadenes de televisió, enviar correus, per exemple, explicant la situació. Allà on sigui, tot s'hi val, sempre i quan sigui de manera pacifica i respectusa.

Recorda que pots deixar constància de la teva opinió sobre el tema de les beques a l'apartat "Què penses".
____________________________________________________________

Mientras esperamos a que llegue nuestra beca, podéis seguir enviando quejas. Si aún no lo habéis hecho, al Síndic de greuges (encontrareis la dirección web donde hacer la queja en el apartado "¡Hazte escuchar!"). Tenemos noticias de que los compañeros que la hicieron hace días, han obtenido respuesta del Síndic. Parece que se han implicado en el tema.
Esperamos que tenga un resultado positivo.
También podéis denunciar la situación a cadenas de televisión, enviar correos, por ejemplo, contando la situación.
Dónde sea, todo vale, siempre y cuando sea de manera pacífica y respetuosa.

Recuerda que puedes dejar constancia de tu opinión sobre el tema de las becas en el apartado "¿Qué piensas?".

1 comentario:

  1. Aquí han fet alguna cosa, els vots van canviant de tant en tant, ara 8, ara 1, ara 2 i ara 10...
    És molt estrany.
    ¿És possible que algú hagi manipulat això?

    ResponderEliminar